Online izle,Dizi izle,Film izle,Online Dizi izle,Online Film izle,Full Film izle,Full Dizi izle,lost indir,çizgi film izle



Burada....(www.sinemafanclub.blogspot.com SUNAR...)

Şu anda sitede web trackeronline kişi var. Siteye toplam viagra online jes kişi girdi.
Önemli:Siteden Ses Geliyorsa ve Rahatsız Oluyorsanız En Alttaki Sohbet Kutusunun Üstündeki Ufak Hoparlör İfadesini Tıklayınız.
TOP 8 film :) İzlemek İstediğiniz Filmlerin Üstüne Tıklayınız Bu Bölüm Özeldir.Tıkladığınız Resimlerdeki Filmleri Full İzlersiniz...
Recep İvedik Tatilde Filmi Full Online izleKutsal Damacana Full izleSemum Filmi Full Online izleMaskeli Beşler Kıbrıs Full izleKabadayı Full izleAmerikan Pastası 6 Full izle

23 Nisan 2008 Çarşamba

Semum Filmi Full Online izle

Semum Filmi Full izle     www.sinemafanclub.blogspot.com

Şeytan içine girdi

Gerçek bir hikaye... Okumuş eğitimli bir kadın... Ama kimse ona inanmadı.
Yönetmen Hasan Karacadağ'ın yeni filmi "Semum" 8 Şubat'ta vizyona giriyor. Senaryosu gerçek bir olaydan hareketle yapılan filmin çok ilginç bir konusu var.

Karacadağ filmin hikayesinin aldığı bir mektupla başladığını anlatıyor ve devam ediyor "Mektup uzun uzun yazılmıştı, daha çok bir masal gibi geldi. Senaryo zannettim. Ama hayal gücüyle ilişkili olamayacak derecede çok güzel yazıldığını ve hatta çok ürkütücü olduğunu gördüm. Bu metnin sahibi ile temasa geçtim. Kendisi eğitimli, maddi durumu gayet yerinde, evli bir kadındı''.

Karacadağ, hikayesini senaryolaştırdığı kadının aşama aşama delirdiğini ifade ederek, ''Kadın, birden bir takım görüntüler görmeye başlıyor. Bir anda ruhsal hayatı mahvoluyor. Kendini çevresindeki kimseye de inandıramıyor, psikiyatrist bile inanmıyor, deli olduğunu düşünüyor" dedi.

SEMUM NEDİR?

Peki filme adını veren "semum" ne demek? İslam dini ve mitolojisine göre şeytana destek veren şeytani varlıklara 'semum' deniyor. Semum, Kur'an-ı Kerim'de 'cehennem alevi' olarak da geçiyor.

FİLMİN KONUSU

Film,genç bir evli çiftin yeni bir eve taşınmasıyla birlikte filmin kahramanı Canan'ın şeytani bir varlığın etkisine girmesi ve zamanla "semum"un Canan'ın bedenini ele geçirmesiyle gelişiyor.Başrollerde ise Ayça İnci,Burak Hakkı,Cem Kurtoğlu var.

Parca 1 tam ekran izlemek icin sag alltaki kareye TIKLAYINIZ







Parca 2 tam ekran izlemek icin sag alltaki kareye TIKLAYINIZ






Parca 3 tam ekran izlemek icin sag alltaki kareye TIKLAYINIZ








son parca tam ekran izlemek icin sag alltaki kareye TIKLAYINIZ







ÜSTTEKİ FİLMLERİ İZLEYEMEYENLER ALLTTAKİ EKSTRA VİDEOLARDAN İZLEYEBİLİRLER








tam ekran






tam ekran





tam ekran





tam ekran


Benzer yazılar



blog comments powered by Disqus

(¯`·._.·[ SinemaFanatik Sohbet Alanı ]·._.·´¯)

Kişi Burada
Küfür İçeren ve Reklam Yapanların Hakkında Suç Duyurusunda Bulunulacaktır ve Banlanacaktır.Güvenlik İçin Mesaj Yazanların IP Numaraları Kayıt Altında Tutulmaktadır.NOT:Eğer Sohbetten Ses Çıkmasını istemiyorsanız sohbet bölümün üstünde bulunan ifadelerin sağ tarafında hoparlör işareti var oraya tıklayınız ses kapanacaktır...Bilginize...SinemaFanatik Yönetimi Sunar...